Dřevostavby Biskup

Den otevřených dveří v Domě s orlím hnízdem II.

Úvod / Aktuálně

Plánujete stavět, řešíte otázku, zda zděný dům nebo dřevostavbu, je pro vás priorita zdravé bydlení? Rádi byste navštívili dřevostavbu ve výstavbě a potkali se s odborníky? Máte spoustu dotazů? Právě pro vás je den otevřených dveří v dřevostavbě.

Dřevostavba v pasivním standardu vás uvítá při tomto testu společně se zástupci architektonické kanceláře a realizační firmy. Více o domě se můžete dozvědět na stránkách ARCHCON atelier.

Realizace probíhá pod naší taktovkou.

V jaké fázi je dřevostavba Dům s orlím hnízdem?

Stavba je ve fázi před dokončením a finálním zařízením. V interiéru budou již podlahy, obklady. Budou probíhat venkovní zahradnické práce. Bazén je již také usazen.

Kdy se můžete přijet podívat?
23. 6. 2023 od 15,00

*Při registraci uveďte i preferovaný čas příjezdu abychom měli dostatečnou kapacitu se Vám věnovat.

Lokalita:

Praha
GPS: přesné souřadnice budou zaslány registrovaným účastníkům

Co pro návštěvu udělat?

Prosím, zaregistrujte se (jméno, příjmení, tel.číslo, počet osob a předpokládaný čas návštěvy)! Registraci proveďte na e-mailu marketing@drevostavbybiskup.cz. Poté vám budou odeslány přesné souřadnice stavby.

V případě nedostatečného počtu registrovaných účastníků bude akce odložena nebo zrušena. O případných změnách Vás budeme informovat na našich webových stránkách nebo prostřednictvím facebookové stránky Dřevostavba všemi smysly.

Těšíme se na vás.
Tým DŘEVOSTAVBY BISKUP a ARCHCON atelier

Foto: archiv